CardCarp 0 Napisano 8 Lipca 2020 Jestem tutaj nowy, ale mam doświadczenie w uprawach. Za mną kilka indorów. Sukcesywnie będę wrzucał fotorelacje z moich upraw. Tym czasem mam do Was pytanie. Mianowicie: co zrobić z rośliny która jest nie do końca dojrzała, ale muszę ją usunąć? Po prostu w boxie mam 3 panienki i jedna nie zdąży dojrzeć do mojego niezaplanowanego wyjazdu :( bedzie jakieś 2-3 tyg przed ścinką. Z góry dziękuję za pomoc! Z zielonym pozdrowieniem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Lipca 2020 @CardCarp Witaj to zetnij ją, jak ma topy to powinny klepać coś albo makumbe zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CardCarp 0 Napisano 8 Lipca 2020 @Tester no za dwa tygodnie będzie jakieś topki mieć. Ale raczej zastanawiałem się nad czymś bardziej oryginalnym, np. jakaś nalewka albo może hasz? Testował ktoś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Lipca 2020 @CardCarp no może green dragon albo hasz jak trichomy będą ale haszu dużo nie wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CardCarp 0 Napisano 8 Lipca 2020 @Szym co to green dragon? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Lipca 2020 @CardCarp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Lipca 2020 elo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach