Gość Napisano 5 Lipca 2020 Cześć, Chcialb zrobic sobiw panel led taki na 100w z diody cod? Tak je sie nazywa? Mam juz radiator, wiatrak wywiercone otwory itp - brakuje diody. I teraz pytanie jaka jestt najlepsza dioda dostępna na rynku? Najwydajniejsza, mozw byc najdroższa. Zwyczajnie co wybrac zeby byl sztos? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 6 Lipca 2020 @Rocky1988 pierdolnij słońce ? Ktoś już to wrzucał ale przypomniało mi się, to masz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2020 A coś za odrobinę mniej? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Lipca 2020 Jak najbardziej warta swojej ceny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2020 @Bimbrownik do 50€ CZY TA CLU58 jest najlepszym wyborem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Lipca 2020 @Rocky1988 nie wiem, nie znam się. Gdybym umiał lutować to bym sobie zrobił panel na cbx 3590 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 24 Lipca 2020 @Rocky1988 cbx 3590 jak @Bimbrownik wspomnial. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lipca 2020 Zamówione ? będzie piękne światło na next grow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach