MGR Anubis 15 Napisano 14 Lipca 2021 2x easy sativia 2 x jamaica dream 3 miechy mają trochę zaniedbane ale nadrobię wiem azotu chcą dawno byłem na spocie jakieś 2.5 tyg. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Sierpnia 2021 Three Skunks BX3 reg - Ethos Genetics @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olszak 2 Napisano 30 Sierpnia 2021 Coś dużego... 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 2 Września 2021 Ku lepszemu jutra😃😃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,974 Napisano 11 Maja 2022 (edytowane) @Tester proszę mój post wyżej przenieś do tematu in w weg. Nie zauważyłem i źle wpisałem 30 kwietnia 😉 Długo przetrzymywałem moje klony early thai skunk, uciąłem 2/3 rośliny kilka dni temu i dziś miałem możliwość wysadzić out. Ziemia ciekawa, ale bardzo piaszczysta do tego. Dżdżownice i pokrzywy na stanowisku to raczej dobra oznaka. Miejsca randomowe, mało poznane. Nie będę tam stałym gościem. Dlatego nie zakładam fr. Mam w planach coś jeszcze wyrzucić, ale miejsca jak te, ciekawe mało poznane. Dziś też już przygotowałem ich kilka. Nawożę glebowo. Poszedł obornik koński granulowany plus granulowany bio nawóz floravitu. Hydrożel i dodatkowy perlit. Astvit, mączka bazaltowa, alganit. Pokrzywy ze spota wrzuciłem też w dołki 😁 poszła mikoryza, snacol i taśma miedziana. Do dołka wyspałem też 10l pół na pół biobizz i kronen. Pozdro i pogoda zajebista do działań na rowerku 😁 Edytowane 11 Maja 2022 przez grolsch3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,974 Napisano 16 Maja 2022 Musiały się przyjąć, zaczęły rosnąć. Musiałem przyjechać podlać, deszczu nie było już długi czas. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 26 Czerwca 2022 2x Sweet Zenzation XXL 4x Sweet Nurse CBD 1X OG Kush 1x blackberry Auto 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach