No Name 0 Napisano 2 Lipca 2020 Hej, czy mógłby mi ktoś mądrzejszy ode mnie wyjaśnić jedną kwestie, mianowicie chodzi mi o ta tabelę Sprawa wygląda tak, że mam kilka automatów mają około 30 dni, siedzą w ziemi BioBizz Light Mix i nie mają jeszcze jakiś wyraźnych oznak kwitnienia. Jutro zapodam im pierwszy raz Fish-Mix na wzrost ( Wiem trochę późno ) Mimo , że nie mają jeszcze wyraźnych oznak kwitnienia to lać im też nawoz na kwitnienie ?, bo z tej tabeli wynika, że tak ale moim zdaniem po co, jeśli jeszcze nie kwitną? Mam poczekać aż pokaże się trochę białych włosków? Czy lać na kwitnienie już teraz razem z Fish-mix? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Lipca 2020 @No Name to na razie nie lej na flo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No Name 0 Napisano 2 Lipca 2020 (edytowane) @Tester Dzięki. A tak ogólnie nie jest to dziwnie, że automaty mają około 30 dni i jeszcze nie kwitną ? Sa na Out Edytowane 2 Lipca 2020 przez No Name @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 2 Lipca 2020 @No Name Daj im jeszcze kilka dni. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach