krzychuNBW 47 Napisano 1 Lipca 2020 Siemanko, ktoś mi powie co się z nią dzieje? ? Dla czego takie jakieś jak gdyby plamy na liściach są (dziwny kolor ogólnie liści) , mam też druga starsza o tydzień i nie ma z nią problemu calutka zielona ładnie rośnie, ten sam box wszystko to samo temp wilg itp, podlewam w mniejszych dawkach co 3 4 dni wiadomo tamta starsza już więcej potrzebuje, no i bez nawozów żadnych póki co.... Genetyka? Tylko ze to ta sama odmiana pestka z tego samego pudełka od duch passion. Auto mazar. Ma ktoś jakiś pomysł co to może być? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Lipca 2020 @krzychuNBW geny możliwe, obserwuj jak się będzie rozwijać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychuNBW 47 Napisano 1 Lipca 2020 @Szym wiesz no właśnie cały czas ja obserwuję i ładnie rośnie póki co tylko mnie zastanawiają te plamy blade na liściach, bo tak to wszystko wygląda w porządku ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach