Kojot420 0 Napisano 1 Lipca 2020 Cześć z tej strony mołody grower mam pare pytani moja maleńka ma dziwne liście nie dość że suche to jeszcze plamki i żółkną dlatego załączam zdj i mam nadzeje ze pomożecie . Próbowałam sama to ogarnąć ale niewiem czy to niedobór potasu a może magnezu pliss pomocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Lipca 2020 @Kojot420 Dolne liscie po pewnym czasie zawsze umieraja, nie masz sie czym przejmowac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 1 Lipca 2020 @CheMsKuN ale chyba nie powinno byc takich brązowych plamek przy naturalnym opadaniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 1 Lipca 2020 @spoja to nawet może być uszkodzenie mechaniczne, liść przy wietrze uderza donice i pojawia się plamka, póki główne szczyty są to nie ma co panikować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojot420 0 Napisano 1 Lipca 2020 Czyli nie martwić się narazie liśćmi Dzięk za odpowiedz pozdrówki spizgusie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Lipca 2020 Nieee no co Ty, mechaniczne to nie są @SicWolf Jak Chem pisał. Patrz, że to najniższe liście, a te wyżej już są ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach