P0kem0n 0 Napisano 25 Czerwca 2020 Witam, może jestem przewrazliwiony ale to pierwszy krzak Można juz ustalić płeć? Czegoś jej trzeba? Trzymałem pierw ja w domowej roboty boxie, ale robił się przy mały więc wystawiłem ją na balkon i praktycznie cały dzień stoi na słońcu, podlewam odkamieniona wodą która odstoi min 24h, jedyny jaki nawóz dawałem to zrobiony z skórek po banananach, skorupek po jajkach, herbat oraz fusy po kawie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Czerwca 2020 @P0kem0n podlej glebe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P0kem0n 0 Napisano 25 Czerwca 2020 1 godzinę temu, Tester napisał: @P0kem0n podlej glebe Jest podlewana co 2 dzien, momentami mam wrażenie że trochę ja przelewam jeszcze jakieś uwagi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 25 Czerwca 2020 47 minut temu, P0kem0n napisał: jakieś uwagi? Tak. Kup jej jakis sensowny nawoz na wega, bo juz za tydzien bedziesz musial dokarmiac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 25 Czerwca 2020 I jeszcze się nie określiła. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Czerwca 2020 @P0kem0n na oucie w donicach jak słońce smali to moment wysusza się ziemia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P0kem0n 0 Napisano 25 Czerwca 2020 Oke, dzięki wielkie za wszelkie info=D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach