Marek.talek 0 Napisano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Wydaje mi się czy liście są troszkę oklapnięte ? Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Marek.talek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 17 Czerwca 2020 @Marek.talek na pierwszym zdjęciu trochę są jak susza w doniczce, w doniczce szybko ziemia wysycha jak świeci słońce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek.talek 0 Napisano 17 Czerwca 2020 @Tester dziękuję za odpowiedź.Myślałem że za mała doniczka(7.5l) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Czerwca 2020 Dobrze idzie, nie ma sie do czego przyczepic. A szkoda bo lubie sie czepiac ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Czerwca 2020 @Marek.talek a to pełnosezonówka? bo jak tak to mała doniczka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek.talek 0 Napisano 22 Czerwca 2020 (edytowane) @CheMsKuN Czyli jak na pierwszy raz nie jest źle? ;) @Tester Auto mazar Mam jeszcze 2 pytania. 1.Przejmować się tymi białymi plamkami? 2. Doniczka 25l starczy dla northern passion 2:0 ? Edytowane 22 Czerwca 2020 przez Marek.talek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Czerwca 2020 10 godzin temu, Marek.talek napisał: Przejmować się tymi białymi plamkami? nie 10 godzin temu, Marek.talek napisał: Doniczka 25l starczy dla northern passion 2:0 ? trochę mała @Marek.talek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach