MatiWeed 1 Napisano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Roślinka jest ogólnie karlem i mutantem (Raz wyrosły jej liście z 4 palcami) Ma 18 dni (auto). Czy mogą być to jaja? jestem przewrażliwiony ? Edytowane 16 Czerwca 2020 przez MatiWeed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Czerwca 2020 @MatiWeed chyba włoski są ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiWeed 1 Napisano 16 Czerwca 2020 @Tester No chyba są, ale jaja chyba tez mogą być w tym samym czasie? Już sam nie wiem, obok mam fajnego pomidorka i wole dmuchać na zimne niż potem stracić obie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 17 Czerwca 2020 Nic jej nie jest, to nie herma. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiWeed 1 Napisano 22 Czerwca 2020 Jesteście pewni? Ze wszystkich wyszły już włoski i pokazuje powoli kwiaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Czerwca 2020 Na dole ostatniego zdjęcia chyba widzę jaja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiWeed 1 Napisano 22 Czerwca 2020 @EneDue No właśnie o tym mówię. Tak to wyglada z dwóch stron, niby jakieś włoski wychodzą ale z reszty średnio xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Czerwca 2020 @MatiWeed oberwij to zanim się otworzy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Czerwca 2020 @MatiWeed utnij ostrożnie i wywal 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Czerwca 2020 Swoją drogą ciekawi mnie coś. W zeszłym roku zhermiły mi 6 AF na out i mam że 120 nasion. Palenie było dobre tylko w topach pojedyncze pestki. Co z nich wyrośnie. Babki czy hermy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Czerwca 2020 Pamiętam że to częste i roślin z nasion niefeminizowanych. Podobno rośliny o mieszance genów łatwiej się hermia. Teraz już chyba się nie sprzedaje praktycznie w ogóle nasion regularnych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Czerwca 2020 Moczę 20 szt i wywalę gdzieś po rowach. Wyjdzie co wyjdzie, a może będzie haszyk @EneDue są regularne normalnie dostępne. Nawet mieszanki różnych odmian. Tanie jak barszcz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Czerwca 2020 Mi się wydaje ogólnie że herma to błąd w genach roślin feminizowanych. Bo jakby ingeruje się w rozmnazanie. W naturalnym rozmnażaniu były męskie i żeńskie a hermy to była rzadkosc. Tak gdzieś kiedyś czytalem @Bimbrownik nie wiem ale chętnie przytulę parę nasion jak nie masz co z nimi zrobić ;] @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Czerwca 2020 @EneDue czytałem że niektóre AF są bardziej podatne na hermienie i to była właśnie ta odmiana Guerilla Glue od Bulk Shit Bank @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Czerwca 2020 Zobaczę jak mi auto dojdzie od bulkseeda. Może też faktycznie stanie się bulkshit. Póki co idzie ładnie. Gratisowe GP od sweet speed za to drugi raz pokazuje swoją słabość. Mały krzak słaba łodyga wątpię że da się z niej 40 osiągnąć nawet jako spec @Bimbrownik a jest szansa że Ty jakość shermiles ? W sensie jakiesz zmiany światła czy temperatury? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Czerwca 2020 @EneDue tak, mogło tak być. Były koło 3 tyg pod żarówkami, wyciągnęły się na 20-30cm. Jak zaczęły kwitnąć to 3 pokazały po jajcu. Wywaliłem na out i tyle. Nie było tych pestek jakoś specjalnie dużo. Gdybym nie szukał to bym nie znalazł tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Czerwca 2020 To tyle dobrze@Bimbrownik daj znać czy z pestek wyjdą hermy czy zwykłe bo mnie ciekawi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach