MatiWeed 1 Napisano 16 Czerwca 2020 Siema, jaki panel sprawdziłby się pod boxa 40x40? Myślałem o którymś z ledam, ale mogę zainwestować więcej w cos lepszego o ile jest sens. Aktualnie mam cfl duala 125W i nie jestem zadowolony, na 1 połowie swieci 1 barwa, a na drugiej swieci druga i widać znaczącą różnice w pomidorkach xD jest sens jeszcze teraz zmieniać jak za 1-2 tyg wchodzą w flo? Czy dopiero przy następnej uprawie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 16 Czerwca 2020 Ledam robi bardzo dobre panele i tak jest sens juz teraz zmienic zrudlo swiatla. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiWeed 1 Napisano 16 Czerwca 2020 @CheMsKuN To lepiej byłoby wrzucić tam 60W czy 35W? (od ledama) 35 niby styknie ale może 60 po prostu byłoby lepiej?? Czy w ogóle może zainwestować w mars hydro ts 600 (bardziej ten) albo blurple jakiś najmniejszy od hydro tez? Wydałem za dużo siana już na niepotrzebne rzeczy i chce mieć jakiś panel co mi posłuży długo i pomoze mi wycisnąć 100% z pomidorka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 16 Czerwca 2020 Mars hydro ts 600 to za duzo na twojego boxa, bralbym ten https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-35w Chyba ze chcesz sie w przyszlosci powiekszyc, powiedzmy do 0,36m2 (box na 4 rosliny), to bierz ten panel 60W. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiWeed 1 Napisano 16 Czerwca 2020 Dobra, biorę ten 35. Zamierzam pod koniec roku powiększyć się do 0.49-0.64 to wezme już wtedy kupie hydro ts 1000. Dzięki:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach