Deiton 0 Napisano 15 Czerwca 2020 Witam Czy podczas suszenia marihuany mogę utrzymywać temperature 27 stopni ? (Tak wiem że powinna być około 20, jednak że jest bardzo gorąco zmagam się z jej obniżeniem i nie wiem czy dam radę obniżyć.) Macie jakieś sposoby na obniżenie ? Jeszcze pytanko bo zamierzam suszyć w szafie, obłożyć to kartonami żeby wchłaniało ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Czerwca 2020 @Deiton jak w szafie będziesz suszył to wentylację jakąś musisz zrobić bo Ci może pleśń się pojawić, jak będzie 27 to się szybciej wysuszy 2 minuty temu, Deiton napisał: Macie jakieś sposoby na obniżenie ? jakaś klima ale to drogie rzeczy, susz przy 27 stopniach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deiton 0 Napisano 15 Czerwca 2020 @Andi ta wiatraczek zamontuje z tego co widzę wilgotność powietrza 56 temp 26-27 no nic będziemy próbować , może jakieś pomysły jeszcze ? Na fajna szafę do suszenia ? Obkleic czymś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Czerwca 2020 @Deiton 20 minut temu, Deiton napisał: Obkleic czymś ? poco, albo w jakimś pomieszczeniu przewiewnym porozwieszać topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Czerwca 2020 Temp. jest do zaakceptowania, wazne zeby na przyszly susz wialo i ciemno musi byc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach