No Name 0 Napisano 13 Czerwca 2020 Hej czy można kiełkować półautomaty normalnie jeszcze dojdą ? Ile Litrow ma miec donica na taką roślinę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Czerwca 2020 @No Name jak się pośpieszysz to zdążysz jak trafisz na dobre geny tych pół auto, donica ze 40L, te pół auto potrafią duże urosnąć ale to outdoor to rób bez donicy jak jest możliwość 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Czerwca 2020 @No Name Jak sie w miare szybko ogarniesz i wykielkujesz cos co nie dochodzi 16 tyg. to powinno dojsc jeszcze, I tak jak @Tester pisal, po co Ci donica, kop dol, daj dobrej ziemi i donica zbedna. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No Name 0 Napisano 18 Czerwca 2020 @CheMsKuN C99 Fast Version leży na chusteczkach od rana plus kilka automatów, moze coś z tego będzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Czerwca 2020 @No Name Jak sie odpowiednio zajmiesz krzakami to nawet napewno cos z tego bedzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No Name 0 Napisano 18 Czerwca 2020 Powiedzmy, że jestem zajebiscie przygotowany jak na mnie tylko trochę późno sie ogarnąłem Ziemie kupiłem biobizz nawozy też mam biobizz. Elegancko byłoby gdyby wyszło mi 200g ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Czerwca 2020 @No Name Bio Bizz dobra firma, ziemie tez od nich kupuje. Nawozy od Bio Bizz tez stosowalem i bylem zadowolony. Jak wszystko dobrze pujdzie i bedziesz mial farta to zbierzesz duzo wiecej jak te 200g. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach