Mateusz 1 Napisano 11 Czerwca 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Czerwca 2020 @Mateusz A gdzie ten problem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 12 Czerwca 2020 @Farmerka problem najwyraźniej z tym pSZesyłaniem zdIEĆ ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz 1 Napisano 12 Czerwca 2020 @Wentyl A nie som popalone włosk @Farmerka a nie widać ze som popalone włoski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 12 Czerwca 2020 @Mateusz nie panikuj, nic się jeszcze nie dzieje, wróć jak serio będzie popalona ? chociaż życzę ci żeby nie była ? Ps. Uważaj żeby roślin nie przelać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz 1 Napisano 12 Czerwca 2020 Dziekuje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz 1 Napisano 13 Czerwca 2020 W dniu 11/06/2020 o 20:24, Mateusz napisał: @Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 13 Czerwca 2020 @Mateusz sprawdzasz ph? Nawozy jakieś dajesz? Wygląda jakby brakowało azot/fosfor? Bez informacji to można zgadywać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz 1 Napisano 13 Czerwca 2020 @Farmerka takie coś 1 minutę temu, Mateusz napisał: @Farmerka takie coś Nie mam miernika pH ale mam zamuwiony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 13 Czerwca 2020 (edytowane) @Bimbrownik @Wentyl @CheMsKuN @Tester @EneDue zapamiętałam was jako bardzo miłych i pomocnych użytkowników forum, pomóżcie mu, ja nie umiem ? Chłopaki pomogą ?? Edytowane 13 Czerwca 2020 przez Farmerka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz 1 Napisano 13 Czerwca 2020 4 minuty temu, Farmerka napisał: @Bimbrownik @Wentyl @CheMsKuN @Tester @EneDue zapamiętałam was jako bardzo miłych i pomocnych użytkowników forum, pomóżcie mu, ja nie umiem ? Chłopaki pomogą ?? Dziekuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Czerwca 2020 @Farmerka "idziesz siedzieć?" Mnie nie czytajcie bo pierdziele głupoty ? Z resztą miły Bimbrownik to oksymoron ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 13 Czerwca 2020 @Bimbrownik I będziesz tak patrzal jak ta panna umiera? ? nieładnie ? Kurcze, Bimbrownik na emeryturze?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Czerwca 2020 @Farmerka przecież nie umiera, a na koniec i tak ją brutalnie zetnie i spali. To będzie rzeź? Czemu nie można emotek usuwać... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz 1 Napisano 13 Czerwca 2020 @Bimbrownik Ja nie pale ja się uczę i szkole pracuje legalnie w holadi i sobie sądzę i szkole ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 13 Czerwca 2020 Znieczulony na ból jesteś @Bimbrownik, i to na starość, gdy ludzie stają się bardziej przyjaźni ze względu na koniec ?? @Mateusz ile nawozu nawozu dawales? Moze przenawoziles? Musisz ph sprawdzic też. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Czerwca 2020 (edytowane) @Farmerka na starość to się robię bardziej zrzędliwy ze wzmożoną ironią i sarkazmem ale do końca to chyba nie tak blisko mam... Przynajmniej mentalnie ? Będzie mi tu wiek wypominać... ? Edytowane 13 Czerwca 2020 przez Bimbrownik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz 1 Napisano 13 Czerwca 2020 @Farmerka dzieki ale jusz znalazłem odpowiedzi Dziekuje za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 13 Czerwca 2020 @Mateusz dałabym ci medal, ale nie mam takiej mocy. ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach