323rakieta 0 Napisano 11 Czerwca 2020 Panowie, co sądzicie? Co to takiego ładnego mi na lodyzkach wyroslo ? No i pyranie dla doświadczonych, czy jakis trening na tym etapie jeszcze się nada czy już za późno? Co byście na tym etapie zaczęli robić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Czerwca 2020 @323rakieta LST, te włoski to preflowery pokazała płeć żeńska 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
323rakieta 0 Napisano 11 Czerwca 2020 @Tester .. jak na twoje oko wygląda roślinka? Podlewana po prostu gdy czuje że ziemia jest już sucha,staram się aby była zwilgotniala A nie bagno .. z nawozów absolutnie nic oprócz poczciwego biohumusa,nie chce jej faszerowac chemią, od jutra postaram sie o lst ? myslisz ze czegos jej moze brakowac ? Temp srednio 28* w nocy 23* ×/- 3* .. swiatlo 18/6 .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Czerwca 2020 @323rakieta wydaje się ok, tylko jak to automat to bym już na tym etapie raczej odpuścił LST @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
323rakieta 0 Napisano 11 Czerwca 2020 @Tester ..no właśnie automat.. dlatego się tak zastanawiam .. dziś jej mija 28dni od osadzenia ziarenka do wody.. jak myślisz kiedy pokażę jakieś kwiatostany? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Czerwca 2020 @323rakieta to odpuść on już się zbiera na kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Listopada 2021 Ja bym już ja spalił żywcem he 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach