spoja 68 Napisano 8 Czerwca 2020 Siemanko. U mojej roslinki ostatnio zauważyłem takie delikatne przebarwienia, są takie troszke chropowate, dodatkowo listki zaczeły jakby się wysuszać. Czym może byc to spowodowane?(SORKI ZA JAKOSC FOTKI) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 8 Czerwca 2020 @spoja a jaka temperatura i wilgotność ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 8 Czerwca 2020 @Tester temperatura to ok. 19 w noc i 25 dzien, a wilgotnosc dosyc spora, niestety niemam higrometru @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 8 Czerwca 2020 @spoja to skąd wiesz że spora wilgotność ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 8 Czerwca 2020 55 minut temu, Tester napisał: @spoja to skąd wiesz że spora wilgotność ? @Tester Bo często kropelki wody na sciankach boxa zostają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 8 Czerwca 2020 @spoja bo to wygląda jak by była niska wilgotność, masz wentylacje tam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 8 Czerwca 2020 @Tester no mam jeden wiatrak komputerowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 8 Czerwca 2020 @spoja ale wyciągowy czy jaki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 8 Czerwca 2020 @Tester Jeden wyciągowy, a jeden do poruszania listkami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 8 Czerwca 2020 @spoja no ale nie wiadomo jaka wilgotność @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 9 Czerwca 2020 11 godzin temu, Tester napisał: @spoja no ale nie wiadomo jaka wilgotność Wątpie żeby to było to, ponieważ już w tych samych warunkach rosły u mnie inne odmiany i nie występowało takie coś. Teraz posadziłem AutoMazar i on dosyć długo wychodził. Jest możliwość żeby to jakoś genetycznie popsute było? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 9 Czerwca 2020 @spoja jest taka możliwość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach