Askerek 0 Napisano 8 Czerwca 2020 Siema siema mam do was mordeczki takie ogolne pytanie , a zatem jak myśliscie wszystko z nimi w porządeczku , macie jakies uwagi.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 8 Czerwca 2020 Średnio bym powiedział, roślinki mega wyciągnięte, szukają światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 8 Czerwca 2020 @Askerek albo masz lipne oświetlenie albo za wysoko je dałeś bo się wyciągają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Askerek 0 Napisano 8 Czerwca 2020 Oswietlenie jakies zaroweczki ledowe z dialla 20 w Ewentualnie mam jeszcze zwykle sygnalizacyjne 200 w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 8 Czerwca 2020 1 minutę temu, Askerek napisał: Oswietlenie jakies zaroweczki ledowe z dialla 20 w no i tu jest pies pogrzebany @Askerek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Askerek 0 Napisano 8 Czerwca 2020 Domyslam sie ze te zaroweczki troche chujnia ale nie wiem w czym wybierac a po drugie z kasa króciutko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 8 Czerwca 2020 @Askerek no to outdoor pozostaje jak nie masz odpowiedniego oświetlenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Askerek 0 Napisano 10 Czerwca 2020 Jeszcze troche poczekamy , ogarnąłem jakies cfl 65 w , 85 w wzrost kwitnienie może cos z tego bedzie . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach