SulwanoGrow 0 Napisano 7 Czerwca 2020 Siemanko, dziś przez przypadek wpadłem na Roślinki tylko nie jestem pewny czy to są Krzaki a czy jakiś chwast. I znalazłem też miejscówy porobione w wysokiej trawie ale nie jestem pewien co to. 1 minutę temu, SulwanoGrow napisał: Siemanko, dziś przez przypadek wpadłem na Roślinki tylko nie jestem pewny czy to są Krzaki a czy jakiś chwast. I znalazłem też miejscówy porobione w wysokiej trawie ale nie jestem pewien co to. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Czerwca 2020 @SulwanoGrow to nie zioło ? pokrzywa chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SulwanoGrow 0 Napisano 7 Czerwca 2020 Mnie też to na pokrzywe leci, ale zapytałem na forum bo normalnie spoty porobione są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Czerwca 2020 @SulwanoGrow Teraz, SulwanoGrow napisał: Mnie też to na pokrzywe leci, ale zapytałem na forum bo normalnie spoty porobione są jak spoty porobione ja widze tam trawę rosnącą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SulwanoGrow 0 Napisano 7 Czerwca 2020 Były 3 miejsca i po kilka sztuk. I się zastanawiam ciągle co to jest Są porobione kółka w wysokiej trawie udeptane na przypał. A nie wydaje mi się że zwykły przechodni by wszedł w wysoką trawę koła podeplal i tyle. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 7 Czerwca 2020 @SulwanoGrow Albo kosmici robili znaki w trawie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 8 Czerwca 2020 @SulwanoGrow może tam sarny leżakują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach