LubiePolatac 13 Napisano 7 Czerwca 2020 Witam . Może mi ktoś powiedzieć jaka jest płeć tej rosliny i czy wszystko jest ok ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 7 Czerwca 2020 @LubiePolatac jak są włoski to żeńska, za mokro nie ma tam albo za sucho bo opadnięte trochę liście ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 7 Czerwca 2020 @Tester chodzi czy na lodydze ma biale wloski czy te co wyrastaja ze szczytow ? Opadla ..bo moja druga polowa podlala dwa dni temu ..troche sie nie zrozumielismy i przelala ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 7 Czerwca 2020 @LubiePolatac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 7 Czerwca 2020 @Tester naczytalem sie juz tego tyle ze glowa peka ..na tym zdjeciu z linku jest chlopiec ..moja niby tak nie wyglada .. zaraz wstawie foto i powiedz mi czy ona wedlug Ciebie zaczyna kwitnac ok ? To jest najgestszy szczyt Teraz te mniejsze Mam jeszcze dwa niewypaly ..i nie wiem czy jest sens to wgl trzymac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 7 Czerwca 2020 @LubiePolatac nie widać na tych zdjęciach jaka to płeć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 7 Czerwca 2020 @Tester mowisz o tych dwoch ostatnich czy o tej z pierwszych zdjec ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 7 Czerwca 2020 @LubiePolatac o wszystkich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 7 Czerwca 2020 Aaa...ok . Zrobie zdjecia lepszej jakosci i wstawie .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 8 Czerwca 2020 @Tester chyba jej lepiej troche..ale dalej nie ma mocy zeby podniesc te liscie..plus te zolte liscie na dole ale to chyba ze starosci @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 9 Czerwca 2020 @LubiePolatac no może trochę lepiej więc co robiłeś podlałeś? jeśli tak i się polepszyło to więcej wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 11 Czerwca 2020 @Tester najjpierw ..przelalem bo myslalem ze odzywka ...ale bylo gorzej ..potem przesuszylem ..i podlalem z odzywka ..efekt jest taki jak widac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 11 Czerwca 2020 @LubiePolatac pierwiastków jej nie brakuje samą wodą podlewać na razie, na tych ostatnich fotkach jak by liście bardziej się podniosły więc może za mokro ma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 11 Czerwca 2020 @Tester kurde nwm ...podlewam tak dlugo az nie poleci dolem ..wczoraj poddlewalem .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 11 Czerwca 2020 @LubiePolatac to sam przemyśl jak podlałeś to się poprawiło czy pogorszyło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 11 Czerwca 2020 @Tester no niby jest lepiej ale jak ogladam zdjecia roslin tu na forum albo gdzies indziej to mam wrazenie ze mojej cos dolega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 11 Czerwca 2020 @LubiePolatac jak po podlaniu jest lepiej to jeszcze podlej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Dziwnie ta roślina ciągle wygląda. Na pierwszy rzut to bym powiedziała, że ją przelewasz, ale po przeczytaniu komentarzy to już nie wiem. ?? Edytowane 11 Czerwca 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 11 Czerwca 2020 @Tester @Farmerka strasznie dzwinie wyglada ..nie wiem co robic :(.. dzisiaj chce posadzic dwie nastepne na wszelki wypadek ..może ja przelaczyc 12/12 ... ?? Z tym podlaniem to nie wiem czy bedzie ok bo ona ma mokro dalej ..doniczka dosyc ciezka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 11 Czerwca 2020 @LubiePolatac a jaka to odmiana? Może to nie najlepsze porównanie ale mam pomidory i jeden gatunek wyglada jakby coś go bolało i jest taki oklapnięty i smutny jak twoja marry jane a druga odmiana ładnie liście uniesione do góry, widać sporo wigoru. Nie wiem staram się pomóc, jak przeginam to post do usunięcia ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach