Farmerka 231 Napisano 11 Czerwca 2020 @Farben2 na tą siatkę spokojnie 4 krzaki by weszły czy nie? Rękawiczki ?? ciężko będzie to zmyć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Czerwca 2020 Pomysl sobie ile mys zebral z 4 krzakow ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 11 Czerwca 2020 7 minut temu, Farmerka napisał: @Farben2 na tą siatkę spokojnie 4 krzaki by weszły czy nie? Rękawiczki ?? ciężko będzie to zmyć ? Na tą siatke i te dolnice 3 kszaki to by było za dużo, jestem pszekonany że jak bym odpowiednio rośliny wytrenował to te dwa kszaki całą siatke by zakryły, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 @Farmerka tak się robi bonsai? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 11 Czerwca 2020 @CheMsKuN taaa właśnie dlatego w następnym projekcie zastosuje większą lampe i 6 kszaków to dopoero będą nie lada zbiory @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Czerwca 2020 @Bimbrownik Ja ci kiedys pokaże jak się bonsai robi. ?? Ale ciekawa sprawa. Już teraz też chcę takie coś. Muszę poczytać więcej jaka lampa itp. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 @Farmerka chyba nie pokażesz bo długo tu nie zabawię chyba że mi prywatne zdjęcia przyślesz Tzn zdjęcia krzaka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Czerwca 2020 @Bimbrownik no raczej swoich bym ci nie wysłała ?? dlaczego długo nie zabawisz? Idziesz siedzieć? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 2 minuty temu, Farmerka napisał: Idziesz siedzieć? Nie wybieram się ? Skończę out tylko. Miałem robić jeszcze czerwone sezony in ale zrobię sobie to już w zaciszu własnej sypialni. Regulować pH i podlewać wodą potrafię, resztę i tak sam odczytuje więc po co. Mistrz oświetleń z Hollywood Chemskun bardzo mi pomógł, a hydro Dominika na razie nie ogarniam ? 10 minut temu, Farmerka napisał: no raczej swoich bym ci nie wysłała Nie ma się czego wstydzić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Czerwca 2020 @Bimbrownik taki trochę selfish ? innym możesz pomagać ? 28 minut temu, Bimbrownik napisał: Nie ma się czego wstydzić ? Głupek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 @Farmerka jak ktoś się chce nauczyć to się nauczy, a ja nie mam takiej wiedzy w tym temacie by doradzać coś jako pewnik. Odpowiadać 20 razy na to samo jest bez sensu bo wiedzę trzeba zdobywać i się uczyć, a nie na łatwiznę z bzdurami. Są tu ludzie ze stażem i doświadczeniem do pomocy ? Powiedz mi, to zapomnę. Naucz mnie, to może zapamiętam. Zaangażuj mnie, to się nauczę- Benjamin Franklin 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 12 Czerwca 2020 @Bimbrownik znikasz z forum, ocb? Nie rób tego, z kim w loży będę siedział ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 24 Czerwca 2020 Wyszło 450 suchego ?? tak że progres jest niestety troche pszesuszyłem, haj dobry długotrfały dym wchodzi gładko w smaku to raczej nijakie nienpotrafie określić żadnego konkretnego smaku i, w zapachy ledwie wyczuwalne W dniu 11/06/2020 o 19:14, CheMsKuN napisał: Pomysl sobie ile mys zebral z 4 krzakow ? Z 4 kszaków jest możliwe zebranie 1 kg 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach