HolenderskiFafmer 0 Napisano 1 Czerwca 2020 Witam wszystkich, (Moja pierwsza roślinka, noname) ja przychodzę z zapytaniem czy z nią wszystko jest w porządku ma mniej więcej 2 tygodnie, wystawiam w dzień pod okno na parapet, podlewam wodą co dwa dni, nic więcej nie daje. Zaniepokoiły mnie takie miejscami zeschnięte liście. Myślicie że będzie coś z tego? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Czerwca 2020 @HolenderskiFafmer parapetowa uprawa jest słaba, albo dajesz warunki odpowiednie, oświetlenie itp. albo outdoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiFafmer 0 Napisano 1 Czerwca 2020 13 minut temu, Tester napisał: @HolenderskiFafmer parapetowa uprawa jest słaba, albo dajesz warunki odpowiednie, oświetlenie itp. albo outdoor No ja chciałem tylko żeby wyrosła trochę, a potem miałem w planach outdoor. Myślisz że już normalnie mogę outdoor? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Czerwca 2020 @HolenderskiFafmer no możesz tylko zabezpiecz ją przed ślimakami kup dolomit żeby podsypywać raz na jakiś czas aby pH gleby było ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiFafmer 0 Napisano 1 Czerwca 2020 5 minut temu, Tester napisał: @HolenderskiFafmer no możesz tylko zabezpiecz ją przed ślimakami kup dolomit żeby podsypywać raz na jakiś czas aby pH gleby było ok Zamierzam dać kupną ziemie z odpowiednim pH @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Czerwca 2020 @HolenderskiFafmer deszcze mogą obniżyć pH 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiFafmer 0 Napisano 1 Czerwca 2020 @Tester okey, dzięki za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach