Dom 146 Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) Witam Mam 11 sadzonek i planuje wykonać na nich różne metody treningowe , pytanie dotyczy akurat fimingu i topingu , Czy moje kwiaty są już gotowe na fryzjera czy powinienem jeszcze poczekać ? Mają jakieś 9 dni od wyjścia z ziemi Planuje dać im Wega łącznie ok 30 dni a jak wiemy po we treningach będę musiał jeszcze odczekać min ten tydzień czy dwa na odrośnięcie nim ustawie im flo. Poniżej daje zdj roślin które planuje właśnie przyciąć , proszę oceńcie czy już mogę . Nie wiem czy to ma znaczenie ale to 3 różne odmiany - Critical , chocolate haze I future#1 Edytowane 27 Maja 2020 przez Dom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 27 Maja 2020 @Dom ale jakiego fryzjera ty chcesz robić? jeśli chodzi o fim czy topping to możesz robić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 27 Maja 2020 @Wiesiu wlasnie o to mi chodziło , dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach