CalVin47X 2 Napisano 27 Maja 2020 Siemka pomożecie mi nie wiem czy wsadzać już nasiona do ziemi czy poczekać aż jeszcze troszeczkę wykiełkują Z góry dziękuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Maja 2020 te dwa na dole możesz wsadzać, tym u góry daj jeszcze troche czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CalVin47X 2 Napisano 27 Maja 2020 Oki dziękuję bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Maja 2020 Kiełkiem do dołu pamiętaj, tylko nie uszkodź ich bo są bardzo delikatne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 27 Maja 2020 Szczerze możesz wszystkie jak chcesz. Ja kiełkuje w ziemi i też wyrastają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syzyf149 12 Napisano 27 Maja 2020 Ja bym jeszcze zaczekal, jak kielki beda mialy tak okolo centymetra i dopiero w dolek. Najlepiej penceta delikatnie zlapac by kielka nie uszkodzic. Delikatnie przysypac ziemia i podlac tak zeby blota nie zrobic.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CalVin47X 2 Napisano 27 Maja 2020 Dwa juz w ziemi teraz są znacznie większe nie uszkodziłem ich i zobaczymy co Bd Ogólnie rzecz ujmując Mam problem z kiełkowaniem bo niby kiełkują wsadzam do ziemi i nic nie wyskakuje i nie wiem dlatego teraz temperatura wilgotność i ph ziemi jest na odpowiednim poziomie zobaczymy czy coś teraz z tego będzie Dziękuję wszystkim za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Maja 2020 @CalVin47X bo one w tej ziemi korzeń najpierw puszczają. Mi się często zdarza sadzić do ziemi jak już są 2 listki i korzonek 4cm, już bez łupinki.... Bo zapominam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 28 Maja 2020 Przyznaj sie szczerze @Bimbrownik , ale jak na spowiedzi...ile to juz niedoszlych krzaczkow marihuany w ten sposob ukatrupiles ?! , swoim zapominalstwem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 28 Maja 2020 @CheMsKuN jak na spowiedzi? Jeszcze żadnego. Inne rośliny w niezliczonych ilościach ale konopki się nie dają. Te co teraz mam w szafie jak miały 1cm kiełka na papierze... Wyschły bo nie przykryłem. Miałem wywalić ale zmoczyłem, przykryłem i rosną chwasty. U mnie z dbaniem o rośliny jest tak, że nawet w hydro by mi uschły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach