Marek.talek 0 Napisano 27 Maja 2020 Witam , dziś na spocie spotkała mnie nie miał niespodzianka. Wczoraj wsadzilem do ziemi kilkanaście nasionek. Przykrywalem je Od razu butelka. Dziś przychodzą i w jednym miejscu 3 dziury butelka przywrócona i nasionka nie ma :( . Jest możliwość że jakieś zwierzysko wygrzebalk ? Jak zakładałem do ziemi miało już pokaznego korzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Maja 2020 @Marek.talek świeża ziemia idealna dla mysz. Boję się do siebie iść po 3dniach ulew i wichur @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) @Bimbrownik ilu dniowe ? Edytowane 27 Maja 2020 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Maja 2020 @Marek.talek możliwe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Maja 2020 @fxxx1337 zaczęliśmy praktycznie razem. Wyszły 1.05 a w polu od 20.05 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Maja 2020 @Bimbrownik ja mam bardziej zasłonięty teren drzewami, więc moim się nic nie stało, ale nie wiem jak u ciebie, a też było mocno u mnie, dużo razy grad @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek.talek 0 Napisano 27 Maja 2020 Nasionko jeszcze nie wykielkowalo. W ziemi były 3 dolki. W pierwszym momencie pomyślałem że ktoś wbił na spota I zdeptał. obszedłem jednak cały spot i reszta była ok. Nasionka nie było A ziemia przy dolkach była lekko wypietrzona. Wydaje mi się że wszedłem na teren sarenek. Jak znalazłem spota zdziwiło mnie ,że w niektórych miejscach jest wygnieciona roślinność w kształt gniazda. Jutro zrobię zdjęcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach