Arturoo 0 Napisano 25 Maja 2020 Witam, czy sadzonki wysokości około 10 cm można wystawić gdzieś na outdor oczywiście pod jakaś folią? Chodzi o to że są już za duże i nie mogę ich trzymać w domu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 25 Maja 2020 @Arturoo można, minusowych temperatur nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturoo 0 Napisano 25 Maja 2020 Dzięki A jak transportujesz sadzonki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 25 Maja 2020 @Arturoo transportowałem... do kartonu zabezpieczało się aby nie latały i do plecaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Maja 2020 @Andi Ty już nic nie sadzisz czy indoor? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturoo 0 Napisano 25 Maja 2020 Sądzę outdor, właśnie muszę się ich pozbyć z domu i zastanawiam się jak je przechować na dworze Outdoor * @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 25 Maja 2020 @Bimbrownik na razie nie mam jak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach