Arturoo 0 Napisano 25 Maja 2020 Witam, ilu litrowe dolki kopiecie pod pelnosezonowke ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 25 Maja 2020 @Arturoo dobrze jest dać na pełnosezonówke worek tak z 50l ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 25 Maja 2020 Ja mam ok 40L jeśli pójdzie korzeń dalej to i tak ziemia jest więc myślę że będzie dobrze.. Wiadra mi ogranicza trochę temat z plon3m ale chuj tam jak zacząłem to nie wrzucę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturoo 0 Napisano 25 Maja 2020 To ile średnio plonu z rośliny przy dołku 40 l ? A powiedz mi takie 10 cm sadzonki już można nawozic? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Maja 2020 @Arturoo to zależy. 10cm cienkiego wyciągniętego badyla, a 10 cm ładnych 2 pięter liści. Jak to drugie, roślina jest mocna i zdrowa to jo. Ja wysadzałem takie I lekko nawozów dałem na korzenie i Veg. W ziemi na out na początku delikatnie z nawozem, a później więcej bo się rozejdzie po ziemi A wielkości dołka nie da się przeliczyć na plon np. 40l=100g, 50l=150g itd... ile dasz z siebie tyle roślina Ci odda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturoo 0 Napisano 25 Maja 2020 Ale cudne ! Ja raczej mam takie wyciągnięte póki co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach