Fushi kishi 6 Napisano 25 Maja 2020 Witam forumowicze od 20 dni rosnie mi zkittlez auto w prowizorycznych boxikach najpierw była to szafa na kurtki zapewnilem mu wtedy chyba 1/6 potrzebnego swiatła ale sobie poradził.Teraz jest o wiele lepiej mam szafke okleilem ją rowniutko folią aluminiową. Wymiary szafki wys.60 dł.60 szer.30 potrzebowałem koło 8000 lumenów a nie chciałem wydawać chajsu więc skorzystałem z półki szafki okleiłem folią i podzieliłem szafke na pół teraz jest mniejwięcej tyle lumenów ile ma być. Ma dwie żarowki led po 2000 lm każda 2 wentylatorki wtłaczający i wypuszczaący powietrze. Wtłaczający jest malutki z podstawki do chłodzenia laptopa a wypuszczający z komputera oklejony został matą z węgla aktywnego i tak chuja dało ale jest jeszcze kawa na podstawce w boxiku. Jest podlewany raz na 4 czy tam 5 dni nie wiem jaką mam odżywke dostałem od znajomego daje jej 10 ml na 2 litry z tego co on mi powiedział. MJ jest w doniczce zrobionej z mini akwarium (poj.7,5l) nie mam nic do pomiaru ph, wilgoci mam tylko termometr temperatura w dzień 29 w nocy 27. Ponizej macie zdjecia. aktualnie zkittlez ma 22 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Maja 2020 Doniczka z mini akwarium ? Okleiles ją żeby korzenie nie miały światła? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 25 Maja 2020 (edytowane) nie okleiłem nie wiedzialem o tym ale zrobie to w najbliższym czasie zeby nie było problemu z tym ale powiem ci że chyba nie ma to znaczenia obecnie bo rosnie jak poje**ny. to zdjęcie z dziś Edytowane 25 Maja 2020 przez Fushi kishi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Maja 2020 @Fushi kishi korzenie jeszcze nie doszły do brzegu akwarium. Ale rosną i dojdą a światło im nie służy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Maja 2020 @Fushi kishi szkoda że w akwarium bo nie ma dziury w dnie, musisz ostrożnie podlewać i nawozić bo flusha nie zrobisz w razie czego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 25 Maja 2020 @EneDue doszły juz są przy sciankach i to multum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Maja 2020 @Fushi kishi to posłuchaj nas lub nie ale korzenie nie powinny mieć światła i dobrze jak doniczka ma otwory z dołu. Ale możesz tak zostawić. Wszak to twoje krzaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 25 Maja 2020 @Bimbrownik dziurki są na dole robilem jak przesadzalem a podlewam i nawoże naprawde ostrożnie nauka po zabitym krzaczku bo przelałem i przenawozilem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Maja 2020 Dobra. To życzę wszystkiego dobrego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 25 Maja 2020 @EneDue zaslonie to jak tylko ogarne czym i poslucham was bo każda rada sie przydaje Dobra zrobione akwarium osłonięte nie ma dostepu do swiatła koszuleczka poslużyła? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Maja 2020 No i gra. @Fushi kishi mógł być też worek na śmieci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 25 Maja 2020 No wsomie ale koszulka robocza to mozna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Maja 2020 @Fushi kishi czekaj bo ja głupi jestem... To rośnie w akwarium i są dziury w dnie? To jak Ci się znudzi uprawa to rybek już raczej tam nie wpuścisz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 27 Maja 2020 Dzień 24 odciąlem dolnw liscie bo żułkły coraz wiecej wloskow na preflowerach box bedzie w weekend żarówke mu jakąs dokupie i wszystko gitez ogolnie caly pokój wonia cuksami a on ma 24 dni tego sie nie spodziewalem.? A i tak poza tematem zasadzilem sobie dla jaj nasiona z cbd co kiedyś mialem kazde wyroslo ale jedno jest jakies pojebane ma trzy liscie te pierwsze. Powie mi ktos co to sie staneło?? A i te cbd wywalam na dwór. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Maja 2020 Ale fajna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 27 Maja 2020 A no mysle czy jej nie zostawic w domu tak z czystej ciekawosci. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Maja 2020 @Fushi kishi potrzymaj chwilę, jak za 2-3 piętra nie będzie anomalii to już nic się nie wydarzy. Chyba, że będzie świecić w nocy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 27 Maja 2020 3 godziny temu, Fushi kishi napisał: odciąlem dolnw liscie bo żułkły @Fushi kishi było zostawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Maja 2020 @Fushi kishi nie odrywa się liści wiatrakowych, one przechowują papu jak liść ma odpasc to odpadnie sam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 28 Maja 2020 Dobra bede wiedzial na przyszłość z tymi liscmi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach