syzyf149 12 Napisano 24 Maja 2020 Moje dziewczyny maja dwa tygodnie i zastanawiam sie nad ich przesadzeniem w wieksze doniczki. Jakie beda najlepsze doniczki do boxa 80x40x100? I czy to juz odpowiedni czas na ich przesadzenie, bo roslinki sa lekko wyciagniete i chyba przydal by sie juz trening LST? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 24 Maja 2020 @syzyf149 Mozesz przesadzać i robić LST. Co to za krzak? Około 8-10l donice Załóż fotorelacje zamiast co chwilę nowe tematy, będzie prościej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syzyf149 12 Napisano 24 Maja 2020 @Bimbrownik ok wiec z rana biore sie do przesniesienia do wiekszych donic i podwiazania. A jesli chodzi o rosliny to wstyd sie przyznac ale nie jestem pewien co to. Nasiona byly poukrywane w topach white widow, ktore zakupilem do palonka. Ale mialem tez kilka z innych odmian. To moj drugi raz (pierwszy nie wyszedl bo nie bylem odpowiednio przygotowany) wiec nie chcialem wyrzucac kasy w bloto i pomyslalem ze podszkole sie na tym co mam, a mam jeszcze okolo 10 ziarenek wiec bede na nich cwiczyl. P.S. jak to zrobic z ta fotorelacją? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 24 Maja 2020 @syzyf149 wejdz w Aktualne fotorelacje upraw Indoor i załóż tam temat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach