syzyf149 12 Napisano 24 Maja 2020 Zrobilem growbox z komody 80x40x90, zamontowalem 6 zarowek, cztery wentylatory z coolera do laptopa plus maly wentylator do chlodzenia oraz butelkowa fabryczke co2. Nie bardzo wiem jak zabrac sie za filtr, bo nie mam miejsca na zamontowanie nawet najmniejszego zestawu, a wiem ze bedzie on niedlugo potrzebny. Wszelakie rady beda mile widziane ? 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 24 Maja 2020 @syzyf149 to na zewnątrz puścić filtr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syzyf149 12 Napisano 24 Maja 2020 @Andi wlasnie o tym myslalem, ale chyba moje wentylatorki tego nie udzwigna i bede musial zainwestowac w mocniejszy wentylator. Mysle ze taki w zupelnosci powinien wystarczyc. Przeplyw to 110m3/h. Teraz tylko pytanko. Czy moge wentylator razem z filtrem zamontowac na zewnatrz, a rure wpuscic do boxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 24 Maja 2020 @syzyf149 no możesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syzyf149 12 Napisano 24 Maja 2020 @Andi swietnie, dzieki za info pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach