MatiWeed 1 Napisano 23 Maja 2020 Siema dopiero zaczynam i mam pewien problem z wentylacja. Posiadam boxa 40x40x120, wentylator osiowo-kanałowy 104m i filtr o mocy 160-240m/h. Ogólnie wszystko jest podłączone ale przy wlocie pasywny w ogóle nie czuć zasysania powietrza, czy tak powinno być? Mam wrazenie ze wentylator za słabo pracuje ?. Temp w środku jest cały czas na poziomie ok. 26 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 24 Maja 2020 @MatiWeed gdybyś czuł na dole jak zasysa to byś miał tornado w środku. Dobrze jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 24 Maja 2020 @Bimbrownik jak odkurzacz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr72 0 Napisano 9 Października 2021 Jestem początkująca.Posiadam box o wym.150 150,200.jak wyposażyć dobrze boxa żeby wszystko hulało. Mam lampę viparspectra pro p2000 chodzi o wentylację i wiatraki.chodzi mi o wysokiej jakości sprzętu.cena nie gra roli.gdzie i jak zamontować wszystko.ktos by mi doradził.z góry dziękuję. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Października 2021 @Piotr72 wentylator 500m3/h do tego filt węglowy większy aby nie przepuszczał zapachu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach