Fushi kishi 6 Napisano 23 Maja 2020 Witam forumowicze od 20 dni rosnie mi zkittlez auto w prowizorycznych boxikach najpierw była to szafa na kurtki zapewnilem mu wtedy chyba 1/6 potrzebnego swiatła ale sobie poradził.Teraz jest o wiele lepiej mam szafke okleilem ją rowniutko folią aluminiową. Wymiary szafki wys.60 dł.60 szer.30 potrzebowałem koło 8000 lumenów a nie chciałem wydawać chajsu więc skorzystałem z półki szafki okleiłem folią i podzieliłem szafke na pół teraz jest mniejwięcej tyle lumenów ile ma być. Ma dwie żarowki led po 2000 lm każda 2 wentylatorki wtłaczający i wypuszczaący powietrze. Wtłaczający jest malutki z podstawki do chłodzenia laptopa a wypuszczający z komputera oklejony został matą z węgla aktywnego i tak chuja dało ale jest jeszcze kawa na podstawce w boxiku. Jest podlewany raz na 4 czy tam 5 dni nie wiem jaką mam odżywke dostałem od znajomego daje jej 10 ml na 2 litry z tego co on mi powiedział. MJ jest w doniczce zrobionej z mini akwarium (poj.7,5l) nie mam nic do pomiaru ph, wilgoci mam tylko termometr temperatura w dzień 29 w nocy 27. Ponizej macie zdjecia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Maja 2020 Folia aluminiowa jest słaba do oklejania bo słabo odbija światło ale na tych zdjęciach niżej wydaje mi się że ściany masz już białe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 23 Maja 2020 Sciana z tylu jest tylko biała bo bialy tez odbija wiec zostawilem. Ale tez folia nie jest taka zła znów jak widac MJ rosnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 23 Maja 2020 I powiedzcie mi to żeński czy męski sam nie potrafie rozroznic bo to mój pierwszy krzak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 23 Maja 2020 @Fushi kishi Krzak jeszcze nie pokazal plci. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 23 Maja 2020 Za ile pokaze ? Ma juz 20 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 23 Maja 2020 @Fushi kishi jeśli to automat to powinien już pokazywać płeć, obserwuj czy tam nie ma gdzieś białego włoska @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 23 Maja 2020 Co o tym myslicie tu macie zdjecia tych preflowerow automaty slyszalem ze okreslaja sie po okolo 3 tygodniach czyli akurat jutro by było tyle. I nigdzie nie widze zadnego wloska nasiono bylo feminizowane ale i tak nie jestem pewny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 23 Maja 2020 @Fushi kishi nie widać na tym zdjęciu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 23 Maja 2020 @Tester bliżej to pokazać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 23 Maja 2020 @Fushi kishi chyba jeszcze nie pokazała płci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 23 Maja 2020 Moge powiedziec eureka ?chyba znalazłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 23 Maja 2020 @Fushi kishi no chyba tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 24 Maja 2020 mam do was jedno pytanie co zrobić w przypadku gdy nie mam miejsca to znaczy na wysokość szafka ma 60 cm a aktualnie zostało jakies 23 cm luzu od samej góry szafki da sie jakoś przychamować wzrost ale zeby rosła w szerz ? to jedyna rzecz którą sie martwie obecnie jutro wstawie zdjecia z dziś i z jutra chociaż widze że raczej nikt nie śledzi relacji niestety. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 24 Maja 2020 @Fushi kishi naginanie albo łamanie łodyg @Fushi kishi a fotorelacji nie masz założonej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 24 Maja 2020 @Tester nie wiedziałlem ze trzeba zakładać fotorelacje już trudno nowy na forum jestem ale jak możeszmi powieedzieć ja mam te żarowki led stało by sie cos jakby roslina ich dotykała jak urosnie to znaczy liscie łodygi itd ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 24 Maja 2020 @Fushi kishi mogło by przypalić liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 25 Maja 2020 @Fushi kishi Dzialaj i to szybko dopuki masz miejsce w boxie, bo jak Ci krzaki boxa przerosnal to jestes w czarnej dupie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fushi kishi 6 Napisano 25 Maja 2020 Bede za 20 dni boxa kupował bo innego wyjscia nie widze za chuj 40x40x100 chyba ze osb sie szafke podbuduje. Sie zobaczy bo mysle ze 20 dni jeszcze da rade ta szafka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach