LubiePolatac 13 Napisano 21 Maja 2020 Może jakieś fotki z aktualnych upraw na początek ? ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Maja 2020 Mnie tak zastanawia czy jak się pisze w klubie to czy wszyscy to widzą czy tylko klubowicze bo jeśli wszyscy to jaki ma to sens Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 21 Maja 2020 @Bimbrownik widzieć widzą, nikt nie broni, ale żeby pisać to trzeba dołączyć do klubu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 26 Maja 2020 inbound3684838343732677038.mp4 Dopiero dołączyłam, zrobię fotorelację jak mi lampa przyjdzie i rozdziele panny na dwa boxy.? 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 26 Maja 2020 @Farmerka Na jakie swiatelko czekasz? i co chcesz pod nim uprawiac (jakie odmiany) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 26 Maja 2020 @CheMsKuN zamowilam Spider Farmer 1000, w tym boxie na filmiku są 4 sezony te największe, a te mniejsze sadzonki to automaty plus jeszcze jeden sezon co słabo poszedł na początku ale szkoda go wywalić ? I właśnie automaty dam na farmera, reszta zostanie w tym boxie z hps-em i zaczną swoje kwitnienie ? A te automaty to 2x Amnezia haze, purple maroc, purple haze x malawi Z czego jedną amnezje poswiecilam żeby zrobić drzewko bonsai haha zobaczymy czy wyjdzie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 26 Maja 2020 @CheMsKuN Pamiętasz jak szukałem światła? Pisaliście żebym brał Spidera zamiast Marsa bo jeszcze nikt go nie miał to przetestuję i proszę, już trzeci będzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 26 Maja 2020 @Bimbrownik tez się zastanawiałam pomiędzy mars hydro, a spiderem, ale kilka osób co mieli obie lampy powiedzialo że spider lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 26 Maja 2020 @Farmerka ja jestem zadowolony i z tego co wiem Holender też. Nie grzeje się bardzo i mocny. Jak niektórzy ledy trzymają 15cm na flo to Spidera 30-45. W tej chwili widzę SF albo COB CREE 3590 Btw: witaj na forum 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 26 Maja 2020 Oooooo, purple haze x malawi, tego jestem ciekawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 26 Maja 2020 K.urwa .. ? coś jest nie tak .. czym wy to podlewacie że to takie wielkie rośnie ...moje są malutkie ..mają ogromne łodygi (grube) liście tez dupne ale jakos wyglądają inaczej ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 26 Maja 2020 @CheMsKuN będzie relacja, mam nadzieję że mi wyjdzie, bo też jestem ciekawa, jak na razie słabo idzie ? @LubiePolatac akurat BioBizza odżywki ? to już 2 miesiące wega te sezony mają więc wypada im wyglądać dobrze? 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 27 Maja 2020 @Farmerka oj weź ? zobacz mojego sezona po 2 miesiącach wega, WSTYD. Znaczy było by mi gdybym też początkujący nie był, choć nie wiem czy i gdzie mogłem błąd popełnić. Wydawało by się, że warunki o niebo lepsze niż poprzednio a efekt dramat póki co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 27 Maja 2020 @Wentyl gdzie mogę zobaczyć tego sezona? Domyślam się że fotorelację założyłes? Jeśli mogę jakaś podpowiedź. Jeszcze nie ogarniam forum.? Ja za to teraz skupiam się na automatach i trochę się rozczarowuje, że mi tak słabo idą ? Ale daje sobie czas żeby je poczuć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 27 Maja 2020 @Farmerka wejdź na jego profil, potem po prawej stronie kliknij przycisk zobacz aktywność i po lewej stronie tematy, tam będziesz miała tematy wentyla albo odszukaj w dziale fotorelacje indoor jego temat 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 22 Sierpnia 2021 @Farmerka ale masz ziółka, sporo jak na dziewczyne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 1 Stycznia 2022 Siema ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach