SomeSay 15 Napisano 27 Maja 2020 Siejka! Koledzy i koleżanki! Mam pytanie do was. Czy jak teraz już podlewam środkiem do kwitnienia, czy mógłbym równolegle podlewac tym ma wzrost tylko dlatego, że Hulk jeszcze nie zaczął kwitnąć i jeśli nie jest automatem to było by dobrze żeby jeszcze rosła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SomeSay 15 Napisano 31 Maja 2020 Siejka wszystkim! Panie i Panowie wrzucam kilka zdjęć dziewczyn. Nie było mnie dwa dni przy roślinach i odkryłem, że popaliło końcówki liści dziwnie to wygląda, nie spotkałem z czym takim wcześniej. Dalej dodaje zdjęcia Hulka, na liściach i łodygach są już widoczne takie czerwone linie. I też nie określiła jeszcze płci, bo ani jajeczka się nie pokazały ani włoski. I na sam koniec zdjęcie jak wyglądają w całości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 31 Maja 2020 @SomeSay dobrze jest jak na taką prowizorkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 31 Maja 2020 No fajnie ci to wyszło. ? ja przesadziłam z nawozem u jednej ostatnio i też miała tak popalone końcówki. ?♀️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SomeSay 15 Napisano 2 Czerwca 2020 @Farmerka czyli najlepiej teraz kilka dni podlewać sama wodą, tak z 2-3 dni? Czy nie przejmować się tym? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 2 Czerwca 2020 @SomeSay te liście prawdopodobnie naturalnie Ci schną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 2 Czerwca 2020 @SomeSay tak ja bym zrobiła, 2-3 podlewania sama wodą. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SomeSay 15 Napisano 2 Czerwca 2020 (edytowane) Takie dzienne updejciki ? troszeczkę zmieniłem ułożenie roslinek. Mam jeszcze pytanko czy można zraszać liście wodą, czy lepiej tygodnie robić? Edytowane 2 Czerwca 2020 przez SomeSay @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 2 Czerwca 2020 (edytowane) @SomeSay na wegu dobrze jest zraszac, ale trzeba uważać żeby lampa/słońce nie popalilo rośliny. Na kwitnieniu roślina nie potrzebuje aż tyle wilgotności więc jak dla mnie to nie zraszac, ale poczekaj na odpowiedzi innych może mają inne doświadczenia w tym temacie ? Edytowane 2 Czerwca 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 2 Czerwca 2020 Ile dni mają roślinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SomeSay 15 Napisano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Rośliny wykielkowaly około 64 dni temu. Edytowane 3 Czerwca 2020 przez SomeSay @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SomeSay 15 Napisano 3 Czerwca 2020 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SomeSay 15 Napisano 9 Czerwca 2020 Siejka wszystkim! Mały update Sweet Skunk już prawie na wykonczeniu, a Hulk wygląda jakby jeszcze nie określił płci, ani włosków ani jajeczek. I też coś się w miejscu zatrzymał. A na końcu artystyczne zdjęcie jak by pod lampami xD 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 9 Czerwca 2020 @SomeSay @SomeSay z hulka chyba nic nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 10 Czerwca 2020 @SomeSay a może czeka na późniejsze lato. Ale ze płci nie pokazał.... Podejrzane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 10 Czerwca 2020 @EneDue gender ignorancie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SomeSay 15 Napisano 14 Czerwca 2020 Siejka! 4 foteczki wlatują. Jak myślicie za ile ścinać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Czerwca 2020 @SomeSay jeszcze trochę potrzymaj, sprawdzałeś trichomy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SomeSay 15 Napisano 14 Czerwca 2020 @Tester Jak można sprawdzić trichiomy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Czerwca 2020 @SomeSay mikroskopem kieszonkowym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach