pitikrol 0 Napisano 15 Maja 2020 (edytowane) Siemanko. Jestem tutaj nowy, i ogólnie w hodowli też właśnie stawiam pierwsze kroki. Mianowicie chodzi mi o wielkość mojej roślinki. Czy jest odpowiednia ? Ma ona 10 dni. Lampa LED 100W, doniczka koło 9 L. Światło 18\6 Wilgotność koło 50%-55%. Dzisiaj dostała pierwsze podanie z nawozem biobizz grow 50% zalecanej dawki. Odmiana to Auto White Widow. Niestety nie mam lepszych zdjęć. Jeśli post w złym dziale to przepraszam. ? Edytowane 15 Maja 2020 przez pitikrol Zapomniane słowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 15 Maja 2020 Jaka na 10 dni nie jest to gigant ale idzie sobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitikrol 0 Napisano 15 Maja 2020 Myślisz że czegoś może jej brakować? Podlewana woda mineraną z pH 6-6,2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitikrol 0 Napisano 16 Maja 2020 @Wentyl Dzięki. Z Tego co tam zobaczył to wszystko wygląda jak należy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 16 Maja 2020 @pitikrol jest dobra. Ukorzeni się dobrze to wystrzeli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach