LubiePolatac 13 Napisano 15 Maja 2020 Zostawic czy ustawic juz swiatlo na 12/12 ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 15 Maja 2020 @LubiePolatac od Ciebie zależy jak dużą chcesz mieć roślinę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 15 Maja 2020 @Tester w sumie to moglaby byc troche wieksza ..tylko ja mam wrazenie ze ma za duzo tych szczytow ..ze lisci ma za gesto ..i ze sa za duze ..tam w srodku jest przykrytych 5 szczytow ..no ona kwitnie powoli . Tak mi sie wydaje . A Ty co bys zrobil ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 15 Maja 2020 To automaty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 15 Maja 2020 @LubiePolatac to automaty? jak nie to można potrzymać na wegu jeszcze i ponaginać, zależy od powierzchni boksa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 15 Maja 2020 Automaty .. moge poswiecic caly pokoj ..na nie @Tester @EneDue auto ..caly pokoj mam na planty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Maja 2020 To po co chcesz zmieniać światło? Poczytaj czym są rośliny automatyczne. W bardzo dużym skrocie: Rośliny nieautomatyczne kwitną dopiero kiedy skrocisz im dzień z 18 godzin na 12 inaczej cały czas rosną na wegu, rośliny automaty kwitną niezależnie od zmiany światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 16 Maja 2020 20 godzin temu, LubiePolatac napisał: tylko ja mam wrazenie ze ma za duzo tych szczytow A co to znaczy? Przy dużej donicy chyba im wiecej tym lepiej? Poodginaj niektóre liście, te co najbardziej przeszkadzają utnij i po problemie. Szczyty staraj się trzymać na podobnym poziomie, odginaj jak trzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Maja 2020 Ma za duzo szczytow ? ? Chcialbym miec takie problemy ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 17 Maja 2020 23 godziny temu, EneDue napisał: Czytalem bardzo duzooo..ale sumie to zdania sa podzielone ..jedni mowia tco Ty napisales a inni ze trzeba je wystartowac samemu .. dobra pytam ostatni raz i wiecej nic tam nie grzebie ? skoro ja je mam caly czas 18/6 to tak mam trzymac caly czas ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 17 Maja 2020 ja pedl na out wyjeb ją a wroci do ciebie karma tak zwana daj zyc ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach