Roki blue 0 Napisano 14 Maja 2020 Siemka?!! Mam pytanie a propo ścinki. Moja roślinka ma już mleczne trichomy i zastanawiam się czy ją ściąć, tylko czy jeżeli poczekał bym dłużej np 2-4 tygodnie to czy mogę liczyć, że przez ten czas kwiaty przybiorą na masie? Chodzi mi o to czy jeżeli teraz gdy są mleczne trichomy i kwiatów na roślinie jest np 40g (automat) to czy jakbym je ściął za 2-4 tygodnie to mógłbym liczyć na to że będzie np 60g? Pytam bo lubię gdy kwiaty dają energicznego kopa a nie kanapowe odrętwienie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Maja 2020 @Roki blue zależy od odmianki, niektóre mogły by jeszcze trochę napuchnąć i wiadomo plon większy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 14 Maja 2020 ja scinam 30-40% brazowych reszta mlecznych i jest spoko może napuchnąć może nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki blue 0 Napisano 14 Maja 2020 @Tester mam aktualnie auto amnezja XXL. Na dzień dzisiejszy ma 57 dni i zastanawiam się czy ściąć gdy będzie miała 70-75 dni. Widzę że jesteś aktywny tutaj i masz sporą wiedzę, więc co o tym sądzisz? @Pan mam aktualnie auto amnezja XXL. Na dzień dzisiejszy ma 57 dni i zastanawiam się czy ściąć gdy będzie miała 70-75dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Maja 2020 @Roki blue ścina się jak topy są dojrzałe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach