Andi 428 Napisano 18 Czerwca 2020 @Dextroza podlej według zaleceń producenta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 18 Czerwca 2020 @Dextroza roslina wygląda zdrowo, ale jak chcesz dawać nawóz to zacznij od połowy zalecanej dawki, co 3 podlanie, jak widzisz że roślina dobrze zjada to zwiększ dawkę nawozu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 18 Czerwca 2020 @Farmerka na poczatku lałem 5 ml na litr raz w tygodniu teraz dałem 10 ml na litr zobaczymy co bedzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Czerwca 2020 (edytowane) @Dextroza dolomitem ją też podlej aby pH się nie skopało Edytowane 18 Czerwca 2020 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Czerwca 2020 @Dextroza Krzak ma w miare jasne liscie, nie widac zeby byl za mocno obiedzony, tak ze mozesz dac te 100% dawki nawozu czyli te 10ml ktore zaleca producent. Nie wydaje mi sie zebys mogl zaszkodzic tym roslinie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 23 Czerwca 2020 Witam bylem w sklepie I kupilem cos takiego dobre bedzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 23 Czerwca 2020 @Dextroza jakieś pierwiastki ma więc lepiej to niż nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Czerwca 2020 @Tester nie no nie przesadzaj. NPK 7-5-6 to nie takie słabe Dla porównania z Canna Vega 3-1-4 Flores 2-2-4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 24 Czerwca 2020 @Bimbrownik Ile tego mam lać do wody ? I co Ile? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 24 Czerwca 2020 1/3-1/2 dawki co 2-3 podlania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 25 Czerwca 2020 Co myślicie dobrze wszystko idzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 25 Czerwca 2020 @Dextroza dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 25 Czerwca 2020 @Tester na kwitnienie cos kupic czy nie trzeba ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 25 Czerwca 2020 @Dextroza możesz kupić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 28 Czerwca 2020 @Tester bede miał dużo ziarenek ale to z innej roslinki urodzone może sie trafic ze jakies ziarenko bedzie dobre I normalne topy czy nie ? Jak nie to bede miał ładny ogrod najwyzej haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 28 Czerwca 2020 @Dextroza za mało informacji dałeś, jak zapylone ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 28 Czerwca 2020 Nie wiem bo to kolega ma mi dac on chyba tez dostal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 6 Lipca 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 11 Lipca 2020 @Tester siema można juz płukac ziemie czy czekać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Lipca 2020 @Dextroza czekaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach