Dextroza 5 Napisano 14 Maja 2020 Witam mam pytanie znalazłem w szafie takie coś mam roślinke 2 tygodnie juz rośnie czy moge tym podlać lekko za jakiś czas ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 14 Maja 2020 możesz ale daj 5ml a nie 10ml na iles tam wody ( ja nie widze na ile to rozcieńczać ) trza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 14 Maja 2020 10 na litr jak dobrze przeczytalem to dam 5 na litr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 14 Maja 2020 Tak 10ml na litr raz na tydzień. Daj 5 na początek i gra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 14 Maja 2020 Taka jest jeszcze poczekac czy mozna troche podlać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 14 Maja 2020 Ja bym jeszcze nie dał bo jest malutka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 14 Maja 2020 Ok to poczekam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 14 Maja 2020 no czekaj na 2piętro dopiero a nawet 3ml daj ( pipeta ,strzykawka jako miarka) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 14 Maja 2020 Ok dzieki za odpowiedzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 16 Maja 2020 Co sie z nia dzieje czemu taka jasna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Maja 2020 Za mokro / za sucho / za mało światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 16 Maja 2020 Możliwe ze za mokro bo mi sie przelało ostatnio 2 dni temu podlewalem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Maja 2020 co to za ziemia ? Może też nie mieć dobrych właściwości i dlatego żółkną, bo pierwiastków nie mają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 16 Maja 2020 @fxxx1337 nie wydaje mi się, żeby na tym etapie braki jakieś były. No chyba że w piachu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Maja 2020 @Dextroza jakiej ziemi uzyles ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 25 Maja 2020 Poszła chyba dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 25 Maja 2020 @Dextroza masz jakieś oświetlenie czy parapet? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 26 Maja 2020 Na ogrodzie jest na słońcu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 7 Czerwca 2020 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 18 Czerwca 2020 @Pan Ile mam tego lać teraz I co Ile czasu juz ma 50 cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach