Bimbrownik 702 Napisano 1 Czerwca 2020 @fxxx1337 też myślałem o lst na out ale chyba sobie daruję. Zrobię FIM, a jak nie to TOP i na 4 super crop. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 1 Czerwca 2020 @Bimbrownik Właśnie ja zostanę chyba tylko przy toppingu, bo wyrwie mi się w góre i tak jak zrobie lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 1 Czerwca 2020 3 godziny temu, fxxx1337 napisał: Kiedy będę mógł robić LST albo Topping? @fxxx1337 już możesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 1 Czerwca 2020 @Tester Okej, więc będę robił topping kolejnym razem, nie wiem czy LST będę robił, bo w sumie nie wiem jak bym miał ją do ziemi położyć, jak będzie szukać słońca to mi się wyrwie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Czerwca 2020 @fxxx1337 mozesz wbić patyk obok i sznurkiem przywiązać. Ja nie robię bo chce żeby urosła na tyle żeby jej nic nie zjadło. W sumie na 4szt mogę próbować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 1 Czerwca 2020 Jak będę jutro trenował to będę się tu jeszcze upewniał czy w dobrym miejscu będę ciąć, bo troche sie obawiam, że coś moge zjebac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 1 Czerwca 2020 (edytowane) W tym miejscu tnąć albo niżej i tylko tą łodygę? Edytowane 1 Czerwca 2020 przez fxxx1337 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Czerwca 2020 @fxxx1337 mozesz obwiązać grubym sznurkiem i sznurek czymś obciążyć, kamieniem czy innym obciążnikiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 1 Czerwca 2020 Nie rozumiem ? @EneDue chodzi mi o topping teraz ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Czerwca 2020 9 godzin temu, fxxx1337 napisał: LST będę robił, bo w sumie nie wiem jak bym miał ją do ziemi położyć, jak będzie szukać słońca to mi się wyrwie Odpowiedziałem. Topping możesz robić w tym miejscu i ciąć należy łodygę, jak pójdzie na boki to jeśli zechcesz to utkniesz kolejne łodygi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 1 Czerwca 2020 Czyli takie cięcie jest git ta ? sorry, że się tak upewniam, 1 raz bede robił i nie chce roślin rozjebać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 2 Czerwca 2020 @fxxx1337 ja bym wyżej ją uciął bo stracisz teraz dwa odrosty jak utniesz tak jak zaznaczyłeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Czerwca 2020 @Tester FIM? Czy jeszcze wyżej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 2 Czerwca 2020 @fxxx1337 bo te listki co zaznaczyłem strzałką żółtą tam będą odrosty i jak byś uciął jak planowałeś to byś jednego piętra odrostów się pozbył, jak fim planujesz to musiał byś precyzyjne cięcie wykonać utnij jak chcesz tam gdzie zaznaczyłem aby zostawić te piętro liści, albo jak chcesz to próbuj fimu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Czerwca 2020 (edytowane) Jestem jeszcze na spocie, mogę coś poprawić jak ciulato jest 2x fim i topping @Tester Edytowane 2 Czerwca 2020 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 2 Czerwca 2020 @fxxx1337 specem nie jestem ale te dwa pierwsze to mi nie wyglądają na fim. Na zdjęciach wyglada jakby tylko liscie były ciachniete a sam szczyt malutki i nieruszony. Stożek wzrostu trzeba przyciąć a nie liscie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Czerwca 2020 @Wentyl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 2 Czerwca 2020 @fxxx1337 teraz wygląda to na fim ? teraz czekać i zobaczy się co i jak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Czerwca 2020 Uff xD Myślałem że znowu będę się wracać i zrzucać z siebie 5 kleszczy xD Tą drugą za mocno ujebalem i wyszedł topping więc tylko jedna ma fim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 2 Czerwca 2020 @fxxx1337 tak czy tak trening zrobiony, to najważniejsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach