Elo42O.O 7 Napisano 11 Maja 2020 Przesadziłem roślinkę mam ja zlać dużo ilością wody po przesadzeniu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Maja 2020 @Elo42O.O Nie podlej ja normalnie, niech korzenie szukaja wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 11 Maja 2020 Dodam jeszcze że trochę mi się rozwaliła ziemia jak przesadzałem nic się nie stanie roślince? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Maja 2020 @Elo42O.O jak nie uszkodziłeś korzeni to nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosior 1 Napisano 20 Czerwca 2020 probowalem przesadzic ziolo ( 12 tygodni) do wiekszej donnicy, postapilem nieostroznie i mam wrazenie ze naruszylem korzenie, zostawilem ziolo w "starej" donnicy, podlalem z lekka, po dwoch godzinach zaczela mi slabnac opuszczajac dolne wiatraki, oprocz oczekiwania na skutki tejze niefortunnej opracji co moge zrobic? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Czerwca 2020 Tylko czekać. Po co przesadzales 12 tyg roślinę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosior 1 Napisano 20 Czerwca 2020 (edytowane) uczymy sie, jest w siedmiolitrowej donnicy, pomyslalem przesadzic ja do wiekszej (a raczej nie pomyslalem) Edytowane 20 Czerwca 2020 przez Kosior @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosior 1 Napisano 20 Czerwca 2020 11 godzin temu, Bimbrownik napisał: Tylko czekać. Po co przesadzales 12 tyg roślinę? jest jakis preparat na wzmocnienie korzeni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Czerwca 2020 Rhizotonic na przykład Albo root booster chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosior 1 Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) W dniu 20/06/2020 o 13:47, Bimbrownik napisał: Rhizotonic na przykład Albo root booster chyba W dniu 20/06/2020 o 13:47, Bimbrownik napisał: Rhizotonic na przykład Albo root booster chyba zobacze co mamy tu w zasiegu, dziekuje W dniu 20/06/2020 o 13:47, Bimbrownik napisał: Rhizotonic na przykład Albo root booster chyba zobacze co mamy tu w zasiegu, dziekuje za porade Edytowane 21 Czerwca 2020 przez Kosior @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach