fxxx1337 880 Napisano 11 Maja 2020 Witam, jest to 1 uprawa, więc proszę o wyrozumiałość. Mam trzy roślinki - dwie pełno i jeden polautomat. Dziś jest mija dokładnie tydzień od wyjścia na powierzchnię. Codziennie są na parapecie gdzie jest najwięcej słońca w ciągu dnia, dziś były kilka godzin na dworze, jak nie ma słońca włączam im LED, ale i tak moim zdaniem jest to za mało bo roślinki się wyciągają. Podlewam raz na 2-3 dni po trochę. Z racji tego że będę je wysadzał na out za tydzień to będą mogły jeszcze spędzić ten tydzień w takich warunkach? I jak będę przesadzał na spota to czy mam je zakopać aż po samą "głowę" ? Mogę w sumie jeszcze je podsypać ziemią, bo zostało mi trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Maja 2020 Podsyp ziemi i ten tydz. beda musialy sie jakos przemeczyc. Jaki masz panel led ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Maja 2020 Ok podsypię, a jeśli chodzi o led to nie kupowałem to specjalnie pod uprawę, zajebalem bratu bo używa jej do nauki xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 11 Maja 2020 (edytowane) 400 lm wow Edytowane 11 Maja 2020 przez EneDue @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Maja 2020 o co chodzi ? XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Maja 2020 @fxxx1337 Ten led ma 5W, to juz lepiej trzymaj je na parapecie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Maja 2020 nawet jak sie swieci to i tak jest na parapecie xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 11 Maja 2020 @fxxx1337 nie lepiej kupić lampę za 100pln? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Maja 2020 I tak je wysadzam za tydzień, więc imo się nie opłaca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Maja 2020 Podsypałem roślinki i podlałem żeby miały wilgotno, mam nadzieję, że przetrzymają ten tydzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 11 Maja 2020 @fxxx1337 ale wiesz że jak będą wyciągnięte z braku słońca to na dworze byle wiatr może je połamać? A wyobraź sobie burze z ulewą i silnym wiatrem Kup przynajmniej mocniejs,e żarówki i świec im z bliska żeby miały te 16 godzin światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Maja 2020 Poleciłbyś jakie i jaka ilość ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach