Tester 1,408 Napisano 28 Lutego 2019 Stymulatory cieszą się dużym powodzeniem bo dzięki nim można osiągnąć duże efekty. Rozmawiamy tutaj o różnych stymulatorach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 8 Sierpnia 2019 Mam pytanie o Ripen ktoś stosował i były widoczne efekty ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 8 Sierpnia 2019 ja stosowałem i to chyba faktycznie działa bo topy napuchły maksymalnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 24 Stycznia 2021 Witam a czy ktoś stosował boom boom spray? Od biotabs ? Może wypowiedzieć się o efektach . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Stycznia 2021 @MGR Anubis ja nie stosowałem miałem zamawiać kiedyś ale jakoś tak wyszło że nie zamówiłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matisonek 4 Napisano 28 Czerwca 2021 Jeśli chodzi o PK od kiedy najlepiej dawać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Czerwca 2021 @Matisonek od 3-4 tyg kwitnienia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach