Tree man 3 Napisano 9 Maja 2020 Witam, jestem początkujący i zielony jak ..... Mam nadzieję że bede mogl liczyć na wasze rady i sugestie. Z racji tego że mieszkam w kraju który prowadzi polityka prohibicji A sąsiad od sąsiada mieszka kilka km postanowiłem hodować własną włoszczyznę automaty amnesia kush i dark Jack @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 9 Maja 2020 Ode mnie się niewiele dowiesz bo jestem na podobnym stadium co ty, ale życzę powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 9 Maja 2020 @Tree man Siema. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 9 Maja 2020 @Tree man joł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Maja 2020 Siemanko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 14 Maja 2020 witaj zakładaj FRkę tego jacka bo w tamtym roku miałem white jacka i w sumie mało dał ale robił robote ( auto ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tree man 3 Napisano 14 Maja 2020 Czekam na lepsze temperatury i wyrzucam je na out. Za 3 miechy założę growbox i przygotuje się sumiennie do tego tak jak i sprzętowo a za razem czasowo bo jak oglądam pomidory forumowiczów to aż zazdroszczę. Niestety jeden Jack mi się złamał i usechł mimo reanimacji 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tree man 3 Napisano 19 Maja 2020 @Pan ten mój Jack już tak śmierdzi że jestem w szoku 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach