EneDue 446 Napisano 7 Maja 2020 Takie pytanko. kiedy roślina zaczyna produkować THC? Dopiero kiedy kwitnie, od początku małe ilości ale potem zwiększa produkcję, czy może od początku produkuje THC? Nie mogę nigdzie tego znaleźć a zakaz uprawy a nawet kiełkowania nasion sugeruje że od małego roślina posiada thc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Maja 2020 @EneDue w młodych roślinach raczej nie ma THC chociaż tego nie badałem były przypadki gdzie umarzali postępowanie bo nie wykryli nic niedozwolonego, też był przypadek że gość wiózł krzaka na spota i policyjny tester wykrył THC, tyle że te testery wykrywją również thc w konopi włóknistej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) @Andi czyli ciężko stwierdzić? Bardziej chodzi mi o to że przy moim lst chciałbym obciąć kilka listków żeby odsłonić dodatkowe szczyty i czy warto zachować te listki na jakieś późniejsze nalewki itp. Edytowane 7 Maja 2020 przez EneDue @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Maja 2020 @EneDue jak to kilka listków to zbytnio nie ma sensu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 7 Maja 2020 Może i racja. Myślałem żeby je potem dodać do łodyg i odpadów po strzyżeniu @Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 7 Maja 2020 Gdzieś na forum chłopaki pisali ze dopiero zaczyna tworzyć jak zaczyna topy zawiazywac czy coś takiego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 7 Maja 2020 @EneDue w niektórych krajach uprawa jest legalna dopóki nie zacznie kwitnąć. Czyli możesz mieć setki roślin do tego momentu. Więc nawet jeśli produkuje to pewnie takie znikome ilości, że żal karać i kasę wydawać na takie działania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach