funfus 1 Napisano 4 Maja 2020 4 tydzień Trzymane pod lampa LED 45W Podlewanie: nawozem do ziół, humusem, na początku także był ukorzeniacz Temperatura: ok. 23 °C dzień temu wykonałem takie LST, liście się już podniosły Czy macie jakieś uwagi? Pytania? Rady? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Maja 2020 Wygląda ładnie. Wszyscy robią takie delikatne lst że mam wrażenie że za bardzo trenuję swoją roślinę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funfus 1 Napisano 4 Maja 2020 Wiesz co, jest dosyć malutka, więc nie chce skrzywdzić mojej dziewczynki... Może później jak urośnie trochę bardziej ją docisnę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 4 Maja 2020 @funfus to początek 4 tygodnia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 4 Maja 2020 9 godzin temu, EneDue napisał: Wszyscy robią takie delikatne lst że mam wrażenie że za bardzo trenuję swoją roślinę To ja w takim razie wychodzę na sadystkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Maja 2020 Nawet mi nie mów @Morenn ja moją dziewczynkę naginalem aż do dzisiaj już niebawem zacznie flo więc przestałem ale tak to zobacz w fotorelacji green poison. Chyba że sześć drutów użyłem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funfus 1 Napisano 5 Maja 2020 23 godziny temu, Tester napisał: @funfus to początek 4 tygodnia ? tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 7 Maja 2020 Kobitka powinna być wygimnastykowana ?? Lepsza kondycja i zdrowsza ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 7 Maja 2020 @Legalize@LLBanditos doszła przesyłka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 7 Maja 2020 Dziś pewnie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funfus 1 Napisano 23 Maja 2020 44 dzień Podlewam co 3 dni, czasami co tydzień (humusem naturalnym, nawozem do ziół naturalnym). Zapach jest już intensywny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funfus 1 Napisano 23 Maja 2020 Zastanawiam się, kiedy zacznie kwitnąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 23 Maja 2020 @funfus to na pewno auto? Nic tam nie widzę znaków. Jeśli to auto to w szoku jestem, moje kwitły w 21 i 23 dniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funfus 1 Napisano 23 Maja 2020 Na pewno automat. Zastanwiam się, dlaczego nie chce kwitnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 23 Maja 2020 @funfus nic nie jest pewne, czasem się pomyłki zdarzają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 23 Maja 2020 Mój auto pokazał włoski pod koniec 5 tygodnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funfus 1 Napisano 26 Maja 2020 @Tester na pewno tak było na opakowaniu pestki* @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 26 Maja 2020 @funfus co na opakowaniu pestki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funfus 1 Napisano 27 Maja 2020 @TesterAuto Cream Caramel, Sweet Seeds to zdjęcie jest ze strony, bo swoje opakowanie już wyrzuciłem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Maja 2020 @funfus przecież nie raz growerom wyrastało co innego kupując pestki od producentów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach