Trebuh28 10 Napisano 2 Maja 2020 Witam to moja 2 w życiu uprawia ale z czymś takim się nie spotkałem mianowicie przed wsadzeniem do donic zaowarzylem że w jednym inkubujacym podelku rosną dwie roślinki oczywiście jednej się pozbyłem myśląc iż to mój błąd po przesadzeniu do donicy po 2 tygodniach ujzalem. Iż z tej samej roślinki znowu wyrasta nowa roślinka mniejsza ale widać że to jest to... Co zrobić usunąć te malutka że by nie zaburzały się na wzajem ... Dodam że na razie nie podlewalem niczym niż woda o zgodnym pH roślinki rosną na balkonie w ciepłej Holandii co robić usuwać czy zostawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 2 Maja 2020 Wyrwij to, i tak nie ma sensu tego trzymac. Ten wiekszy krzak nie da sie prawidlowo rozwinac mniejszemu, a i tak ten mniejszy bedzie kradl wode i mineraly . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trebuh28 10 Napisano 2 Maja 2020 No przesadzać na pewno nie będę bo już nie chce szokować rośliny zaowarzylem to dziś dopiero dlatego wolę zapytać .... A tak zaczynałem 2 tygodnie temu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach