EneDue 446 Napisano 1 Maja 2020 Witam czy to brak magnezu czy może cynku? I czym to można uzupełnić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 1 Maja 2020 Nie wiem co to ale jeśli po taniości witamin szukasz to zobacz sobie takie coś https://allegro.pl/oferta/nawoz-mikro-plus-intermag-100-ml-koncentrat-ei-6896530815?utm_medium=app_share&utm_source=facebook A jeśli magnez to: https://allegro.pl/oferta/saletra-1l-wapniowa-magnezowa-dolistny-nawoz-6014755036?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Jedno do kupienia w akwarystycznym a drugie w ogrodniczym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Maja 2020 @Wentyl dzięki. Poczekam do jutra i zobaczę jak to się dalej potoczy. Może ktoś jeszcze się wypowie co to może być. W sumie mam nawóz z magnezem na kwitnienie ale nie wiem czy nie zaszkodzi bo jeszcze pewnie z tydzień do kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Maja 2020 Ciezko mi uwierzyc w to ze to jakiekolwiek braki. To mlody plant w swierzej ziemi. Przenawoziles ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Maja 2020 @CheMsKuN Nie nawoże w ogóle. Obstawialbym prędzej że to wina wiatraka bo padł mi wiatrak i chwilowo używam takiego który wieje ciepłym powietrzem. Może to wiatrak suszy liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Maja 2020 @EneDue A ziemia zawozona ? Co to za ziemia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Maja 2020 Ziemia z ogrodniczego. Zawiera podstawowe minerały dla roślin Jak się przyjrzysz temu małemu listkowi to zauważysz że popękał wzdłuż tych plam a same plamy wyglądają trochę jak obeschniete Jutro otwierają sklepy to skoczę po wiatrak mieszajacy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Maja 2020 @EneDue " Zawiera podstawowe minerały dla roślin" to tak jak All mix od Bio Bizz i All mix od Plargon. Moim zdaniem w ziemi jest duzo nawozu, co pokazuja liscie. W tej fotorelce zastosowana byla ziemia do palm, tez lekko nawozona. Co do czego to dziewczyna musiala flusha robic, bo ziemia palila jej planta. Generalnie polecam caly temat dla poczatkujacych, bo dziewczyne poprowadzilismy za raczke od pestki do zbiorow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Maja 2020 @CheMsKuN dzięki. Zaraz przeczytam temat. Może faktycznie flusha zrobię. Zobaczę jak jutro to będzie wyglądać. Jeśli się problem powiększy to flush wjedzie, jeśli nie to będzie pewnie wina wiatraka bo problem zaczął się od kiedy go zacząłem używać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Maja 2020 @CheMsKuN no i miała wrócić z nowym Grow i co? Ja się pytam gdzie jest Dominika! ? @EneDue w nowej ziemi też bym nie stawiał na niedobór @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 1 Maja 2020 27 minut temu, Bimbrownik napisał: no i miała wrócić z nowym Grow i co? Ja się pytam gdzie jest Dominika! Ojciec odkrył skrytkę z towarem i pozamiatał ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Maja 2020 @Bimbrownik Mama miala przyjechac na tydzien i siedzi do dzisiaj ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 1 Maja 2020 @Wentyl @Bimbrownik @CheMsKuN ona się z tym zbytnio nie kryła i może już ma zawiasy? bo siedzieć raczej nie siedzi, mam maila do niej mogę napisać czy jest, napisać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Maja 2020 @Tester Napisz do niej, pisala ze bedzie zakladala nastepne grow i odpali fr. a zniknela. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 1 Maja 2020 @CheMsKuN ok napisze i dam znać czy odpisze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Maja 2020 @Tester Naprawde myslisz ze sie wjebala z grow ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Maja 2020 Mi się bardziej wydaje, że sobie trochę palenia zrobiła i tyle, tak dla siebie. Nauczyła się i 2razy do roku sobie krzaczka wsadzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Maja 2020 Też myślę że założy relacje jak się będzie palonko kończyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 1 Maja 2020 @CheMsKuN ie wiem co ona czyni, napisałem i zobaczymy czy odpisze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach