fxxx1337 880 Napisano 30 Kwietnia 2020 Witam, czy takie doniczki wystarcza tylko na początkowy wzrost te 2 tygodnie zanim pójdą na spota ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 30 Kwietnia 2020 Ludzie mają po jogurtach butelki po obcinane ale mają dziury na dnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Kwietnia 2020 Zrobić dziury? Tzn mam jeszcze takie, nie wiem już czy te lepsze czy tamte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 30 Kwietnia 2020 Te są git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Kwietnia 2020 Czyli zostawić ta ziemię? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 30 Kwietnia 2020 Ziomus a o co zadales pytanie? ? 27 minut temu, yhym123@o2.pl napisał: Zrobić dziury? Tzn mam jeszcze takie, nie wiem już czy te lepsze czy tamte Te doniczki są lepsze czarne z dziurkami jak czarne murzynskie duże pizdzicho wyjebane w kakaowe oko na sucho w czarna ziemi.. Kurwa rasista że mnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach