Ciniminis13 6 Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Siemano Zastanawiam sie jaki jest najlepszy momement na kose, Producent w moim przypadku RQS pisze o high-u, " ciężko upalony fizycznie"lub to samo i jeszcze "psychicznie " wiec kose zrobic jak bedzie kanapowy, narkotyczny high, wtedy potencjal konopi z takim high em bedzie najwyższy tak? Przyznam ze kolo poczestowal mnie ziolkiem tez wlasnej uprawy i mialem haj krótki, a potem same oczy mi sue zamykał do snu a ja bylem tego niewolnikiem. Wydaje ni sie ze kolo zbyt dlugo trzymal i troche przekwitla. Niechcem spieprzyc swojej uprawy a chcem wydobyć cały potencjał jaki drzemie w moich pannach. Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Ciniminis13 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 29 Kwietnia 2020 @Ciniminis13 testuj i sam sprawdzaj zależy to od genów odmiany i momentu ścięcia roślin jaki będzie haj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach