Eloelo123 0 Napisano 26 Kwietnia 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Kwietnia 2020 @Eloelo123 ok 3 tygodnie bym obstawiał, ile ona już kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloelo123 0 Napisano 26 Kwietnia 2020 @Tester od posadzenia dziś mija 8 tydzień. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Kwietnia 2020 @Eloelo123 no to z miesiąc czasu może jeszcze być, najlepiej obserwować trichomy lupą lub mikroskopem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloelo123 0 Napisano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) @Tester producent tam pisze że od posadzenia do ścięcia trzeba 60 dni,w moim przypadku właśnie dziś mija 8 tydzień od kąt zostały posadzone,nie da się tego jakoś przyspieszyć ? Z góry dzięki za info ? @Tester @Eloelo123 @Tester ?Pierwszy raz to robię dlatego nie jestem dobrze obeznany w temacie,możesz mniej więcej mi powiedzieć w której fazie kwitnienia one są ? Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Eloelo123 Elo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 26 Kwietnia 2020 @Eloelo123 To jeszcze nie sa topy tylko kwiatostany, tak ze jeszcze troche poczekasz, i niestety nie da sie tego jakos przyspieszyc ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andziagandzia 0 Napisano 26 Kwietnia 2020 Zdjęcie jest w słabej jakości więc ciężko określić, ale na pewno jeszcze kilka tygodni przed wami, obserwuj kwiatostany i trichomy, pracuj światłem, nie przyspieszysz tego to żywa roślina ktora musi sama dojść do siebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloelo123 0 Napisano 26 Kwietnia 2020 @Andziagandzia dzieki za info,ale co masz na myśli mówiąc pracuj światłem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andziagandzia 0 Napisano 26 Kwietnia 2020 @Eloelo123 W fazie kwitnienia dawaj 18-24h światła, praca świtałem mam na myśli ciemnie i jasność, to potrzebne dla rośliny żeby dała z siebie wszystko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloelo123 0 Napisano 26 Kwietnia 2020 @Andziagandzia teraz jest cały czas 18/6 czy to jest dobrze,czy zmienić na 24/h ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 26 Kwietnia 2020 Automat to wystarczy 18/6@Eloelo123 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloelo123 0 Napisano 26 Kwietnia 2020 @Bimbrownik no i si ja tak mam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach