biosqn 1 Napisano 25 Kwietnia 2020 Witam wszystkich growerów i miłośników konopi. Postanowiłem się przywitać jako nowy użytkownik. Od 21l interesuje się konopiami a od 8lat je uprawiam amatorsko na własny użytek. Dzisiaj głównie korzystam z YT ale coraz częściej czytam i fora dlatego też postanowiłem się przywitać skoro założyłem tu konto. Nie jestem osobą bierną i lubię dzielić się z innymi swoją wiedzą i doświadczeniem jak i rozmawiać merytorycznie ale nie jestem wszechwiedzącym dlatego też sam szukam informacji, które mam nadzieję na tym forum znajdę. Witam jeszcze raz i najlepszego z okazji niedawnego 4:20 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 25 Kwietnia 2020 @biosqn witamy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 25 Kwietnia 2020 Witaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 25 Kwietnia 2020 @biosqn Siema. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Kwietnia 2020 @biosqn czesc i czołem Wrzuć link jak możesz bo coś mi lata ale znaleźć nie mogę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 25 Kwietnia 2020 420 ELO ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 26 Kwietnia 2020 Również, nie mogę znaleźć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 3 Maja 2020 Ja znalazłem bez problemu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach